Odpověď na téma: Napsali o NÁS

Úvodní stránka Fóra Napsali o NÁS Napsali o NÁS Odpověď na téma: Napsali o NÁS

Petra
Host

Chtěla bych tedy z velkým zpožděním napsat pár slov. S přítelem jsme na dovolené na Srí Lance byli letos v březnu (28.2.-16.3.2018). Plánovali jsme dovolenou cca dva měsíce dopředu. Hledali na stránkách možnosti, jak cestovat sami a ne přes cestovku. Našli jsme Vaše stránky, kontakty a napsali email. Hned přišla odpověď a můj sen jet na Srí Lanku a vidět slony se blížil 😊 Celý itinerář, který jsem měla sepsaný jsem s Jakubem probrala přes email. Přesně tak, jak bylo dohodnuto v emailové komunikaci, tak to vše klaplo. Po příletu do Colomba na nás čekal s velkou cedulkou s mým jménem řidič Kamal. Byl moc milý, přátelský, úžasný člověk, na kterého velmi rádi vzpomínáme. Ukázal nám spousty krásných míst i nad rámec našeho plánovaného okruhu a mého itineráře. No byl prostě úžasný a věříme, že nebýt jeho, tak jsme spousty míst nenavštívili. Okruh jsme skončili na pláži v Mirisse, kde jsme strávili čtyři dny, pak jsme se přesunuli na čtyři dny do Hikkaduwy a vlakem zpět do Colomba. Tam naše dovolená začala a také bohužel skončila. Překrásné vzpomínky, zážitky odjížděly s námi domů a stále rádi vzpomínáme.. Opravdu moc děkujeme Pavle a Jakubovi, že nám pomohli uskutečnit tuto krásnou dovolenou. A ještě jednou také velké díky řidiči Kamalovi 😊

Opravdu všem doporučujeme, aby neváhali a určitě si vybrali okruh od Jakuba a Pavly.

Petra a Radek 😊